Már 32539 aktuális ingatlan található országos adatbázisunkban!

Trendi kis lakások

Trendi kis lakások
1020, Budapest II. ker., Felhévíz
Felhévízi lakások fiataloknak

Környezet:

Felhévízen, egy most épülő 15 lakásos társasházban kínálunk eladásra trendi kis lakásokat fiataloknak, és fiatalos idősebbeknek.
Felhévíz a 2. és 3. kerület találkozásánál, a Rózsadomb lábánál fekszik, közel a Kolossy térhez, karnyújtásnyira a Dunától. Az egymáshoz simuló házak, a macskaköves utcák Krúdy novelláinak hangulatát idézik. Mellékutcák Szentendrére Ez a 2.kerület egyik leglátványosabban fejlődő része. Nagyon különleges hely: ötvözi a jellegzetes rózsadombi és az óbudai patinás hangulatot. A telek a Kolossy tér közelében, a Szépvölgyi út - Ürömi utca - Felhévízi út - Felhévízi köz által határolt tömbben helyezkedik el,- az épülettől néhány utcányira pedig már ott hömpölyög a Duna.

Projectleírás:

Az ingatlanon, két épülettömbben, három szintben 15 lakás és 1 üzlethelyiség épül. A terepszint alatti pinceszinten 16 személygépkocsi elhelyezése biztosított a teremgarázsban .A telek hossztengelye kelet-nyugati irányú, azonban déli irányban szűkül, ezért a belső udvart észak felé tájoltuk,- így az oda nyíló lakások kelet- nyugati tájolásúak.
Az épület egyszerű tömegformálású. Az utca és a köz felé az alacsonyabb építmény, és padlómagasság miatt földszint - emelet-és tetőtér beépítésű, az udvar felé - a szabályozásnak köszönhetően itt magasabb lehetett az építmény - a felsőbb szintek is jobban kihasználhatóak. A felső szintek lakásai nagyobb méretűek, jól kihasználható tetőterasz kapcsolódik hozzájuk, de természetesen valamennyi lakáshoz tartozik erkély, illetve terasz.
A földszinten 3 lakás található, az első emeleten 5 lakás, a második emeleten szintén 5 lakás, a harmadik emeleten pedig 2 "penthouse" jellegű lakás, amelyek közül az egyik 25nm-es terasszal rendelkezik.
A lakások belmagassága 2.5m. Az ablakok, erkélyajtók korszerű műanyag profilrendszerből készülnek, gyakorlatilag légzáróak, ezért lakóhelyiségenként 1db résszellőző kerül elhelyezésre. A tetősíkban elhelyezett ablakok Velux típusúak. A belső ajtók Moralt vagy Lenta gyártmányú, dekorfóliás belső nyílászárók, 3 ponton záródó cilinderbetétes zárral ellátott ajtólappal, automata küszöbbel és mázolt acéltokkal. A hidegburkolatok Zalakerámia illetve Valore gyártmányúak. A lakóhelyiségekben impregnált, HDF aljzatú 7mm vastag klikkes laminált parketta burkolat készül. A fszt-i lakásokban a teljes riasztórendszer kiépítésre kerül. Az épületben 1 db 6 személyes lift működik majd. A lépcsőházi kapun felcsengetős, nyomógombos kaputelefon rendszeren keresztül juthat be a látogató.
A társasház belső udvarában, a beruházás keretében hangulatos belső kert kerül kialakításra.
Minden lakáshoz tartozik teremgarázshely. A garázskapu távműködtetésű, automatikusan működik. Az utca és a garázsszint között a gépkocsik szállítását autólift végzi. A teremgarázshely ára 4M Ft lakásonként.

HITELRE VAN SZÜKSÉGE? MI TUDJUK A MEGOLDÁST! DIJMENTES HITELÜGYINTÉZÉS, SZEMÉLYRE SZABOTT, CSAK NÁLUNK ELÉRHETŐ KONSTRUKCIÓK!
Kapcsolat